Cannelloni met garnalen

Voor 6-8 personen.

Bereiding.

Kook de cannelloni in water met zout beetgaar en spoel ze af onder de koude kraan. Laat de cannelloni uitlekken.


Verwarm de oven voor op 180 °C.

Druk de garnalen uit in een doek om het vocht te verwijderen. Doe de garnalen met alle overige genoemde ingrediënten, met uitzondering van de boter, de kippebouillon, het paneermeel, de basilicum en de vinaigrette in de foodprocessor.

Laat de machine draaien tot het een samen­hangend mengsel is.

Schep het gamalenmengsel in een spuitzak en vul er de cannelloni mee.

Leg de gevulde cannelloni naast elkaar in een be­boterde ovenschaal. Giet er de bouillon over en bestrooi met het paneermeel. Leg er de in vlokjes ver­deelde boter op.

Schuif de schaal circa 30 minuten in de voorver­warmde oven.

Giet het vrijgekomen vocht af als de schaal uit de oven komt. Gameer de cannelloni met de fijngesne­den verse basilicum en druppel er de lichtverwarmde vinaigrette over.

Cannelloni met garnalenIngrediënten:

  • 32 cannelloni
  • 250g garnalen
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 4eetl. fijngehakte peterselie
  • 1,5dl tomatensaus
  • 2 eieren
  • 1/2 theel. versgeraspte nootmuskaat
  • 1 eetl. fijngeknipte bieslook
  • zout en peper
  • 30g boter
  • 1/4l kippebouillon
  • 75g paneermeel
  • 2 theel. fijngehakte basilicum
  • vinaigrette
Andere recepten uit de categorie: Lunches