Ceylonse eiertaart

Voor 4 personen.

Bereiding.

Bekleed een springvorm van 18 cm met het korstdeeg, en houd wat apart voor het \'deksel\'. Of leg 3 vellen bladerdeeg op elkaar en rol ze met een deegroller uit tot een lap waarmee u een springvorm van 18 cm kunt bekleden. Leg de 2 andere vellen op elkaar en rol ze uit tot een deksel.


Meng de overige ingrediënten, schep ze in de taartvorm en bedek ze met het bladerdeegdeksel.

Ceylonse eiertaartPrik enkele gaatjes in de taart, bestrijk hem met geklopt ei of melk en bak hem goudbruin in de oven op 220 °C. Garneer hem met peterselie.

Ingrediënten:

  • 5 vellen diepvriesbladerdeeg (ontdooid), of 250 g korstdeeg
  • 6 hardgekookte eieren
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 el mangochutney
  • 2,25 dl béchamelsaus
  • 1 tl citroensap
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • 1 tl worcestersaus


Andere recepten uit de categorie: Gebakjes