Goulash van schaapskoteletten

De schaapskoteletten kunnen worden geserveerd met een salade van geschaafde rode kool met notenolie.

Voor 2 personen.
Bereiding.

Braad de koteletten 1 minuut per kant. Neem ze uit de pan.


Doe de rest van de boter in de pan en voeg de sjalotjes en de bietjes toe.

Laat 2 minuten fruiten in de hete boter.

Leg de koteletten terug in de pan.

Bestrooi het vlees met het zout, de peper en het paprikapoeder.

Zet het deksel op de pan en laat 3 minuten stoven.

Keer de koteletten om en laat ze zonder deksel nog 3 minuten stoven.

Goulash van schaapskotelettenIngrediƫnten:

  • 40g boter
  • 4 schaapskoteletten (dubbele)
  • 2 sjalotjes, gesnipperd
  • 150g bietjes, in reepjes gesneden
  • 2 mespuntjes zout
  • 1 mespuntje cayennepeper
  • 1 theel. paprikapoeder
Andere recepten uit de categorie: Lunches