Konijn in folie verpakt

Het blanke en iets vette vlees van een konijn kan op veel verschillende manieren worden bereid.

Voor 6 personen.
Bereiding.

Verwarm de oven voor op 210 °C.


Bestrooi de stukken konijn met wat zout en peper.

Leg ieder stuk op een dubbelgevouwen velletje alu­miniumfolie.

Bestrijk de stukken konijn met wat olie.

Bestrooi ze met de verse tijm en de saffraan.

Vouw de aluminiumfoliepakketjes zorgvuldig dicht.
u Zet de pakketjes 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Breng de gesloten pakketjes op tafel zodat ieder z’n eigen pakje open kan maken en de heerlijke lucht die er uit opstijgt zelf kan opsnuiven.

Konijn in folie verpaktIngrediënten:

  • 6 mooie stukken konijn van circa 200g per stuk
  • 6 mespuntjes zout
  • 6 draaien met de pepermolen
  • 6 theel. olijfolie
  • 6 theel. fijngehakte tijm
  • 6 mespuntjes saffraan (poeder of draadjes)
Andere recepten uit de categorie: Lunches