Lauwwarme vissalade

Voor 2 personen.

Bereiding.

Snijd de gefileerde vis in schuine reepjes van ruim 1 cm breed.


Roer alle genoemde ingrediënten voor de mari­nade in een kom door elkaar.

Giet de marinade in een diep bord, doe er de vis­reepjes bij en laat ze circa 15 minuten marineren.

Was de schoongemaakte sla en laat zorgvuldig uitlekken.

Laat de uitgelekte visreepjes in 5 minuten gaar stomen.

Schep de marinade door de sla.

Verdeel de warme visreepjes over de sla en serveer meteen.

Lauwwarme vissaladeIngrediënten:

  • 300g gefileerde vis
  • verschillende soorten sla
Voor de marinade:
  • 3 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 theel. fijngehakte verse tijm
  • 1 theel. korianderzaadjes
  • 3 mespuntjes zout
  • 2 mespuntjes peper
Andere recepten uit de categorie: Lunches