Maïsbrood

Voor 4 personen.

Bereiding.

Zeef de bloem met het zout en het bakpoeder. Roer de suiker en het maïsmeel erdoor. Voeg de eieren, de melk en de gesmolten margarine toe en klop het mengsel glad.


Bekleed een bakblik van 23 x 23 x 5 cm met bakpapier en schep het deeg erin. Bak het brood 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 220 °C.

MaïsbroodHaal het brood uit het bakblik en snijd het in vierkante stukken. Geef er margarine bij.

Ingrediënten:

  • 125 g bloem, gezeefd
  • 4 tl bakpoeder
  • 3/4 tl zout
  • 30 g suiker
  • 125 g maïsmeel
  • 2 eieren
  • 2,5 dl melk
  • 30 g plantaardige margarine, gesmolten plantaardige tafelmargarine


Andere recepten uit de categorie: Broden