Mediterrane groentesalade

Voor 4-6 personen.
Bereiding.
Schik de sla, aardappelsalade, tomaten, stukjes ei, olijven, tonijn, ansjovis en sperziebonen netjes op een schaal.


Breng de salade op smaak met versgemalen zwarte peper en besprenkel hem met dressing. Garneer de salade met peterselie en dien onmiddellijk op.

Mediterrane groentesaladeIngrediënten:
  • sla, gewassen en goed drooggedept 300 g aardappelsalade (kant-en-klaar)
  • 4 grote tomaten, ontveld, in kwarten gesneden
  • 3 hardgekookte eieren, gepeld en in de lengte in stukkeh gesneden
  • 220 g tonijn in olie uit blik, uitgelekt en met een vork in stukjes getrokken
  • 125 g zwarte olijven
  • 8-12 ansjovisfilets, uitgelekt
  • 300 g sperziebonen, beetgaar gekookt en afgekoeld
  • versgemalen zwarte peper
  • 6 el dressing naar keuze 2 Zi el peterselie, fijngehakt


Andere recepten uit de categorie: Salade