Roerei

Voor 1 persoon.

Bereiding.

Kluts de eieren licht en voeg melk, peper en zout toe.


Verwarm de margarine in de pan, voeg de geklutste eieren toe en roer ze constant met een houten lepel tot ze romig zijn. Zet het vuur niet te hoog.

Mogelijke toevoegingen:

  • geknipt bieslook of gehakte peterselie met knapperige stukjes uitgebakken bacon
  • plakjes champignons, gebakken in margarine
  • gegrilde ontvelde tomaat
  • geraspte sinaasappelschil
  • gebakken aardappel
  • ansjovis (eerst laten weken in melk, uit laten lekken en fijnsnijden)

RoereiIngrediënten:

  • 2 eieren
  • 2 el melk
  • peper en zout
  • 1 tl plantaardige margarine

Tip:
het basisrecept voor roerei is heel eenvoudig, maar u kunt er een chique maaltijd van maken als u andere ingrediënten toevoegt.

Andere recepten uit de categorie: Lunches